WTC Hotel Leeuwarden oesje Zegel

Oesje Zegel exposeert in WTC Hotel Leeuwarden

Oesje Zegel exposeert 16 van haar schilderijen tot en met 4 april 2023  in het WTC Hotel in Leeuwarden. Deze expositie is de gehele dag geopend en is gratis toegankelijk. Tijdens deze expositie worden er ook klassieke beelden getoond van kunstenaar Schweigmann.

Op zondag 12 maart om 14:00 wordt de expositie geopend door Douwe Elias met aansluitend een concert met jazzmuziek.  

Gedurende deze periode is er in het weekend van 18 en 19 februari ook het ART FESTIVAL in het WTC Hotel. Het ART FESTIVAL is geen gewone kunstmarkt is, maar een echt Kunstfestival voor het hele gezin. Dit blijkt uit het grote aanbod van de diverse kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Van realistisch tot abstract, van aquarel tot olieverf en van sieraden tot objecten. Er is kunst voor iedereen om te bekijken en te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Naast al deze vormen van kunst, zijn er beide dagen ook volop ruimte voor muziek, zang, poëzie en cabaret. Er zullen diverse muzikanten die hun muzikale kunsten laten zien op een klein podium aanwezig zijn.

Twee dagen culturele gezelligheid in de warme lobby van het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden. Beide dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Art Festival 2023 WTC Leeuwarden