Oesje Zegel te zien op expositie Groots in ’t Klein 2022

Oesje Zegel zal deze zomer te zien zijn op de expositie “Groots in ’t Klein 2022”. Na het doorslaande succes van de 1e editie van de expositie in 2021 bij Bax Kunst in Sneek, is er nu een vervolgexpositie!
De expositie, die loopt van 18 juni tot en met 10 september gaat kleine kunstwerken tonen van de beste kunstenaars uit het aanbod van Bax Kunst. Van kunstenaars waarmee er al een samenwerking is van ruim 20 jaar, tot kunstenaars waarmee Bax nog maar een korte samenwerking heeft. Op de expositie zullen nationale en internationale kunstenaars te zien zijn. Oesje Zegel is verheugd deel uit te maken van dit prachtige gezelschap.

De te exposeren werken hebben allemaal een afmeting van 20 x 20 cm,  en de kunstenaars werken in verschillende technieken. Bijzonder aan de expositie is dat de meeste kunstwerken niet zijn ingelijst.

Zaterdag 18 juni wordt de expositie online geopend. Naast online is Galerie Bax Kunst te bezoeken op de vaste openingstijden.  ‘s Ochtends op afspraak, ‘s Middags open voor publiek. Ook de thuiszitters worden bediend met deze expositie van hoge kwaliteit. De expositie is online zichtbaar via een virtuele tour op de website van Bax Kunst uit Sneek. De expositie is dus te allen tijde op de website www.baxkunst.nl en op Youtube te bekijken. Aankopen kunnen online gedaan worden, dat geldt ook voor proefplaatsingen. Het resultaat is een walhalla voor elke kunstliefhebber en verzamelaar. Voor de zomerperiode is bewust gekozen. In de zomer zijn er ook veel toeristen in Sneek die wellicht interesse in de expositie tonen. Ook van buiten de provincie verwacht de galerie namelijk veel belangstelling.

Redmer Bax, de Curator van de expositie ‘’Groots in ‘t Klein’’ zegt: ‘’Wij zijn al plusminus 3 jaar aan het werk met deze expositie. We wilden deze tentoonstelling niet eerder introduceren omdat er ook andere galeries met vergelijkbare tentoonstellingen bezig waren. Ik denk dat we desondanks met het unieke internationale aanbod toch zeer onderscheidend zijn.’’

Hier alvast een impressie van de aankomende expositie: