De-Gloeiende-Oven-Dokkum-Oesje-Zegel

Werk van Oesje Zegel te koop rond feestdagen in Dokkum

Rondom de feestdagen wordt er in Dokkum een bijzondere verkooptentoonstelling gehouden. Hier kunnen bijzondere kunstenaars hun werk exposeren en te koop aanbieden tegen een laagdrempelige prijs van slechts 100 Euro. De verkooptentoonstelling gaat plaatsvinden in de nieuwe Galerie ‘De gloeiende oven’ in de Hoogstraat te Dokkum.

Werk van Oesje Zegel zal hier ook tentoongesteld en verkocht worden, dus dit is de uitgelezen kans om een werk van Oesje Zegel te bemachtigen.

Expositie/verkoopdata:

  • Vrijdag 8 t/m zondag 10 december
  • Vrijdag 15 t/m zondag 17 december
  • Vrijdag 22 dec t/m zaterdag 23 december
  • Van 12:00-17:00 en de vrijdagen tot 21:00

Mensen vinden het opwindend om voor weinig geld prachtige kunstwerken te kopen, geïnspireerd door de traditie waarin waardevolle kunst vaak voor bescheiden bedragen werd aangeschaft. De kunstenaars van De Groen bieden de kans om unieke kunstwerken voor slechts 100 euro te kopen, met onmiddellijke beschikbaarheid na betaling en een bijgevoegd certificaat van echtheid. Dit initiatief zorgt voor een voortdurend wisselende tentoonstelling.

Het evenement speelt in op de huidige tijd, waarin mensen weinig te besteden hebben, en stimuleert tegelijkertijd het aanschaffen van bijzondere items tijdens de Kerstperiode. De verkooptentoonstelling benadrukt op deze manier ook het verlangen om met kunst positiviteit en licht tijdens de feestdagen in huis te halen.